Næringsministeren besøker Sørlandets Teknologipark!

Eiendom

I forbindelse med sin norgesturne besøkte næringsminister Jan Christian Vestre J.B. Ugland og Marrow Batteries for markeringen av nye Battery Research Centre.

Næringsministeren besøker Sørlandets Teknologipark!
Foto: Morrow Batteries

J.B. Ugland er svært stolt over at Morrow har valgt å legge sin første etablering til Sørlandets Teknologipark og Campus Grimstad.  Battery Research Centre vil bli Morrows kompetansesenter for utvikling og kommersialisering av batteriteknologi. Bygget vil få en grunnflate på ca. 2000 kvm med labfasiliteter og kontorlokaler.

Filosofien bak Sørlandets Teknologipark og Campus Grimstad, med fokus på samarbeid mellom det offentlige, akademia og privat næringsliv, startet tidlig på 1990-tallet. Denne filosofien ble ytterligere forsterket ved åpningen av Universitetet i Agder, Campus Grimstad i 2010.

«J.B. Ugland har et langsiktig engasjement for å videreutvikle Sørlandets Teknologipark og tilhørende Campus som et tyngdepunkt i landsdelen for bedrifter, undervisning, forskning og innovasjon. Etableringen av Morrows Battery Research Centre i Sørlandets Teknologipark er noe vi er svært stolte av og vil forsterke dette engasjementet ytterligere» - Administrerende direktør Johan Martin Ugland.

Se webkamera


Les mer:

Fædrelandsvennen
Agderposten
Grimstad Adressetidende