Ny eiendomsutvikler på laget

Konsern

Vi ønsker Dag Werner Langenes velkommen som eiendomsutvikler i J.B. Ugland Eiendom.

Ny eiendomsutvikler på laget

Dag Werner har betydelig kompetanse og erfaring som leder for prosjektutvikling og prosjektering av store og komplekse prosjekter. Han har en bachelor i konstruksjonsteknikk, er VDC-sertifisert ved Stanford University, og har vært fagansvarlig for prosjekteringsledelse og prosjektutvikling i Kruse Smith.
I J.B. Ugland Eiendom skal Dag Werner jobbe med utvikling av eiendomsprosjekter, innen bolig- og næring.

– Det kreves stadig mer av oss som arbeider med å utvikle morgendagens eiendommer, skape bærekraftige bymiljø og gode møteplasser. J.B. Ugland Eiendom skal ligge i fremkant og det er en glede å få Dag Werner med på laget. Han har en spennende bakgrunn som vil være viktig for selskapet, særlig med hans erfaring med effektive og gode utviklingsprosesser. Videre har jeg blitt kjent med Dag Werner som en person med verdier som passer veldig bra inn hos oss, sier Jill Akselsen, administrerende direktør J.B. Ugland Eiendom. 

– Jeg kjenner J.B. Ugland Eiendom som en ledende utvikler med en spennende utviklings- og eiendomsportefølje som gir de beste forutsetninger for å lykkes. Visjonen «Stolthet i å utvikle» viser til store ambisjoner, og et engasjement for en bred verdiskapning, som treffer meg. Dette er en unik mulighet der jeg ser frem til å sette samhandling i fokus og bidra til gode prosjektoptimaliseringer for byggherren, sier Dag Werner.