Vi satser videre og ønsker oss en ny kollega - Eiendomsutvikler

Eiendom

J.B. Ugland Eiendom AS er en betydelig eiendomsutvikler på Sørlandet og er sentralt og godt posisjonert i Kristiansand, Lillesand, Grimstad og Arendal.

Vi satser videre og ønsker oss en ny kollega - Eiendomsutvikler

Langsiktig eierskap og fokus på utvikling av sentrale eiendommer, kombinert med et ønske om å bidra til utvikling i landsdelen, er en del av en bevisst strategi.

Vi arbeider for tiden med en spennende portefølje av prosjekter, samtidig som vi kontinuerlig søker nye muligheter, både innen bolig og næring. Området Eiendomsutvikling har ansvar for alle utviklingsprosjekter fra tidligfase og utvikling til gjennomføring og overlevering.

I denne nye stillingen blir du en del av en familieeid virksomhet som kjennetegnes av vår visjon “Stolthet i å utvikle”. Vi ønsker å se på vår verdiskapning som mer enn kun økte verdier. Vi ønsker å bidra til utvikling som skaper varig og bærekraftig forandring.

Arbeidsoppgaver

  • Totalansvaret for flere prosjekter fra A til Å, med ansvar for gjennomføring til rett tid, kostnad og kvalitet
  • Ivareta byggherrerollen i alle faser av prosjektet, herunder ansvar for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA) etter byggherreforskriften
  • Bidra til å hente inn, vurdere og utvikle nye prosjekter

Vi ser etter deg som har:

  • Lederegenskaper
  • Bransjeerfaring
  • Evne til å skape verdier sammen med andre
  • «Kremmerånd», du ser kommersielle muligheter, risiko og fokuserer på resultater
  • Sterk motivasjon for å være med på å utvikle eiendomskonsernet videre i samsvar med visjonen og verdiene

Erfaring fra tilsvarende arbeid og etablert kontaktnett vektlegges.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og et fremoverlent godt arbeidsmiljø. Vi holder til i egeneide moderne lokaler i Grimstad.

For ytterligere informasjon om stillingen kan administrerende direktør Jill Akselsen kontaktes på telefon 934 77 934. Ønsker du å lese ytterligere om J.B. Ugland, se www.jbugland.no

Vennligst send søknad og CV til jak@jbugland.no.

Søknader vurderes løpende.