J.B. Ugland bygger for Scala Eiendom

Grimstad

J.B. Ugland Entreprenør er stolte over oppdraget med å utvide Oddensenteret i Grimstad sentrum. Dagens kjøpesenter skal utvides med ca. 4 000 kvm samt at det skal bygges 18 nye leiligheter med flott utsikt mot sjøen.

Fra venstre: Eiendomssjef Mathias Svoren i Scala Eiendom , Administrerende direktør Hans Jørgen Mørland i Scala Eiendom og daglig leder Sverre Hille i J.B. Ugland Entreprenør.

Dere har valgt J.B. Ugland som entreprenør for prosjektet Nye Odden i Grimstad. Hva var avgjørende for valget av oss som samarbeidspartner?

J.B. Ugland fremsto troverdige og hadde en veldig åpen og fin tone fra første dag. De har bevist at de kan levere bra prosjekter i denne regionen.

Vi i J.B. Ugland jobber etter samspillmodellen (åpen bok). Hva er deres erfaringer med denne måten å jobbe på?

Vi har kun gode erfaringer – J.B.Ugland gjør det de sier og det er ikke noe tull. Åpent og fint, sånn det skal være.

J.B. Ugland har et sterkt fokus på bærekraftig byutvikling. Dere i Scala Eiendom er en stor aktør innen utvikling av kjøpesentre i Norge. Kan du si noe om ambisjonene deres knyttet til byutvikling og bærekraftperspektivene i den sammenhengen?

Scala ønsker at våre sentre skal være katalysator for å skape gode steder- steder der folk vil handle, møtes, bo og jobbe.

Det gjør vi gjennom å tilby moderne og kundevennlige handleopplevelser, tilføre puls og kvalitet gjennom aktive grep og ved å skape gode møteplasser for lokalbefolkningen. Alle som tar mål av seg til å drive slik utvikling i 2021, må gjøre det på en måte som tar hensyn til eksisterende by, til infrastruktur og til miljøet.

Scala er derfor opptatt av å tidlig i alle prosjekter finne løsninger som er gode for både byen og miljøet vi opererer i. Da blir det både bærekraftig og god byutvikling.